The Reconnection

The Reconnection, of de persoonlijke reconnectie, gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing. De persoonlijke reconnectie bestaat uit twee sessies die zorgen voor groei en balans in je leven. Dit proces doe je maar 1 keer in je leven en blijft daarna doorwerken. Het is een ondersteuning van jouw levenspad en draagt bij aan jouw ontwikkeling en bewustzijn. Het heeft echter een ander doel: jouw persoonlijke groei.

valuable-feeling-of-coming-homeMensen ervaren vaak dat ze:

  • “thuis komen bij zichzelf”: beter weten wat goed voor hen is.
  • meer inzicht krijgen in je levenspad en levensvragen.
  • gemakkelijker beslissingen nemen
  • beter kunnen omgaan met de hindernissen op hun pad.
  • zich krachtiger en meer zichzelf voelen
  • dat bestaande klachten verminderen of verdwijnen
  • dat verborgen talenten of interesses naar voren komen
  • dat belangrijke levensvragen opgelost worden
  • dat ze meer kunnen vertrouwen op hun intuïtie
  • dat ze merken hoe ze kunnen bijdragen aan de wereld

Dit gebeurt als vanzelf. Zonder therapeutische gesprekken. Je ligt tijdens beide sessies ontspannen in rugligging op een massagetafel. Met de ogen dicht en een open verwachting. Je observeert je eigen ervaringen.

Soms ervaren cliënten deze veranderingen kort na hun reconnectie en soms gaat daar wat meer tijd overheen. Het heeft al vaak geleid tot mooie en bijzondere veranderingen  in hun leven en carrière.

Het vindt altijd plaats in twee sessies van één uur, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Het hoeft maar één keer in het leven te gebeuren. Het is goed (maar niet verplicht) om 1-3 healing sessies te ervaren voorafgaand aan de persoonlijke reconnectie.

Enkele reacties op de Reconnectie:

“Ik heb al heel lang een scheve houding. Na de reconnectie merkte ik dat ik rechterop stond. Ik moest zelfs de stand van mijn aankleedspiegel veranderen. Nu, een half jaar later, is dat nog steeds zo! Bovendien merk ik dat ik sindsdien beter mijn grenzen kan stellen”
Nelle (78)

“Ik voel me echt “re-connected”, her-verbonden met het universum. Die aanwezigheid voel ik in mij zelf. Hier heb ik mijn hele leven naar gezocht. Er is geen angst meer. Het is nu altijd bij me. Er zijn geen menselijke woorden om mijn dankbaarheid en waardering hiervoor uit te drukken”
Ivana Lukacova

Oorsprong

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons met het hele universum te verbinden. Lang geleden, in de loop der tijden, zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan waardoor basisenergie wordt aangetrokken voor herstel van je lichamelijke functies. Het is in feite een herverbinding met jezelf en met je omgeving. Het stelt je open voor al je mogelijkheden. Het helpt je om je levensdoel te ontdekken en te bereiken. Het brengt je eigen interne saboterende stemmetjes en twijfels tot zwijgen, waardoor je met een meer focus en plezier je levenspad kunt vervolgen.

De kosten voor de twee sessies van The Reconnection® tesamen zijn € 333,-  Dit is het standaardbedrag in de hele euro-regio. Het is namelijk het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.​
Opmerking: Reconnective Healing en The Reconnection zijn geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.
Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.eam.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!