Referenties

Reacties op Reconnective Healing  sessies:

“A beautiful human being and excellent professional! Wonderful Reconnective Healing Facilitator. Higly recommended!”
Elsa Santos, Portugal

“Er gebeurde van alles. Ik besefte dat ik hier voor mezelf lag. Ik voelde vertrouwen. Ik voelde ook een pijnpunt, waar ik naar toe ging. Het leek verdriet. Direct kwam bij mij de gedachte op: ga er maar niet in, laat het maar gaan. Ik kon het laten gaan.”
Ingrid (33)

“Onze zoon Philip (6) was altijd erg verlegen en bang voor nieuwe dingen of ervaringen. Nu geniet hij meer in zijn dagelijkse leven.”
Zijn moeder Vanessa, die zelf ook een sessie boekte: “Het hielp me echt om mijn innerlijke onrust te kalmeren”.

“Anneke heeft onze oudste dochter Christel (toen 4) geholpen met haar angst voor zwemmen. Door een traumatische ervaring durfde ze amper het water in. Na de sessies kon ze met haar zwemlessen beginnen en heeft ze haar zwemdiploma’s gehaald.”
Moeder Truus

“Zeg me waar en wanneer ik dit zelf kan leren, want we zien nu al zoveel positieve veranderingen”, mailde moeder Marleen. Haar dochter Berit (12) had de diagnose autisme en ging naar een speciale school. “Er waren veel familieruzies rondom haar. Na de sessie is ze zelfstandiger geworden, weet ze beter het verschil tussen waarheid en verhalen en heeft ze beter contact met andere kinderen. Ze is creatiever en op school zijn haar cijfers en zelfs haar handschrift vooruitgegaan.”

“Britt (10) had last van claustrofobie en nachtmerries. Nu slaapt ze beter, waardoor ze overdag fitter is en alles soepeler gaat. En na de eerste sessie deed ze voor het eerst in haar leven de wc-deur van binnen op slot en ze was er zelf verbaasd over: “Ik dacht ineens: waarom ook niet?” Na de tweede sessie mag de slaapkamer deur op een kiertje in plaats van wagenwijd open.”
Moeder Anita

“Anneke werkt professioneel en betrouwbaar en ze geeft veel praktische tips waar ik als ouder blij mee ben. Naar de kinderen toe straalt ze rust en vertrouwen uit (overigens ook naar de ouders)”
Berdy Sloetjes – te Winkel

“Sinds haar geboorte heeft Guusje (7) lichte verlammingsverschijnselen van haar rechter arm, een Erbse parese. We gingen niet naar Anneke voor deze klachten, maar om te zien of ze meer in balans kon komen. Na de sessie was Guusje heel ontspannen. Een paar dagen na deze sessie zei ze ineens: “Kijk eens mama, ik pak mijn glas op met mijn rechterhand, dat doe ik normaal nooit!” Daarna ging ze haar hand en arm steeds meer gebruiken. Ze was ook meer ontspannen in haar gedrag en liever en zorgzamer naar anderen. Ze heeft drie sessies gehad en ik ben heel tevreden met het resultaat tot nu toe!”
Moeder Yolanda

Reacties op de Reconnectie

“Ik heb al heel lang een scheve houding. Na de reconnectie merkte ik dat ik rechterop stond. Ik moest zelfs de stand van mijn aankleedspiegel veranderen. Nu, een half jaar later, is dat nog steeds zo! Bovendien merk ik dat ik sindsdien beter mijn grenzen kan stellen”
Nelle (78)

“Ik voel me echt “re-connected”, her-verbonden met het universum. Ik voel die aanwezigheid in mij zelf. Hier heb ik mijn hele leven naar gezocht. Er is geen angst meer. Het is nu altijd bij me. Er zijn geen menselijke woorden om mijn dankbaarheid en waardering hiervoor uit te drukken”
Ivana Lukacova

Reacties op de workshop Reconnective Kids™:

Amélie (8): “Dit was het mooiste dat ik ooit geleerd heb”

Willow (7): “Dit was de eerste mooiste dag van mijn leven”

Nina (12 jaar, uit Oslo): “Ik ben blij dat ik gekomen ben, ik wilde niet maar mijn moeder had mij opgegeven. Nu weet ik dat ik mijzelf in balans kan brengen als ik mij niet goed voel
(Nina heeft chronisch vermoeidheidssyndroom)

Reconnective Kids! is showing kids that everyone can make a change in the world”
Commentaar van Simone (een moeder) na afloop van de workshop

Meer informatie over het boeken van een afspraak voor een sessie vind je achter de link. Je kunt mij ook een bericht sturen via het contactformulier.

N.B. Mijn werk is geen vervanging van medische zorg, het is een mooie en waardevolle aanvulling.

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.eam.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!