Reconnective Healing

Reconnective Healing brengt meer balans voor je lichaam en geest, meer innerlijke rust en welzijn. Het werkt met helende frequenties van licht, energie en informatie. Als Practitioner “luister ik met mijn handen”. Ik vertel hierover in deze video:

Hoe gaat het in zijn werk?

De afspraak duurt 60 minuten. Dit is inclusief voor- en nagesprek. De sessie is eenvoudig in uitvoering. Het is niet gebaseerd op therapeutische gesprekken over je verleden.

Je ligt 30 minuten lekker ontspannen in rugligging op een massagetafel met je kleding aan. Alleen je schoenen hoeven uit.  Tijdens de sessie ervaar je de ontspannende werking van de frequenties. Na de sessie vraag ik je naar je ervaringen. Dit doen we in eerste instantie maximaal drie keer.

Reconnective Healing leidt meestal tot meer plezier, energie, welzijn en herstel. Tot meer incasseringsvermogen.

De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden, dus het is goed om parfum en geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessie te vermijden.

Waarom boeken mensen een Reconnective Healing sessie?

Soms boeken mensen een sessie omdat ze nieuwsgierig zijn naar deze bijzondere ervaring. Of omdat ze klachten hebben, zoals:

  • Reconnective Healingangsten, onzekerheid, spanningen
  • nervositeit
  • vermoeidheid, uitputting, burn-out
  • slaapproblemen
  • depressiviteit
  • overgevoeligheid
  • trauma’s
  • onbegrepen chronische klachten
  • spier- en gewrichtsklachten
  • pijnklachten

Dit is een kleine greep uit mijn praktijkervaring met kinderen en volwassenen in de afgelopen jaren.

Sessie voor een kind

shutterstock_42219718-vert-rij-kinderen-cropReconnective Healing is geschikt voor kinderen van 0-18 jaar oud. Voor kinderen kan de healing sessie er iets anders uitzien, afhankelijk van hun leeftijd en beweeglijkheid. Kleine kinderen kunnen op schoot zitten bij de ouder of op de grond bij een speelgoeddoos.

Waarom een sessie voor je kind boeken?

Elk kind is welkom, er zijn geen contra-indicaties voor Reconnective Healing.  Je kunt een sessie boeken voor je kind als je de ontwikkeling van je kind wilt ondersteunen. Maar je kunt ook een sessie boeken als je kind klachten heeft. Zie de lijst hierboven. Maar ik heb ook gewerkt met huilbaby’s, kinderen met spanningen op school, met autisme en kinderen met buikpijn zonder duidelijke medische oorzaak. Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met mij op.

“Onze zoon Yannick ((12) is gistermiddag aan een welverdiende vakantie begonnen. De inmiddels derde proefwerkweek in de week voor Pasen heeft hij meer relaxed doorstaan en doorlopen dan de twee ervoor en de cijfers die hij tot nu toe terug heeft gekregen vallen hoger uit dan dat hij zelf had verwacht.
Dit wilde ik heel graag even met je delen: nogmaals dank voor je sessie, Anneke!

Moeder Claire

“Na de eerste sessie wisten we niet wat we meemaakten. Fleur (9) zat vol energie en was ontzettend vrolijk. Waar ze eerst veel eerder aangebrand was, kon ze daarna een stuk luchtiger reageren op situaties. Nu we een paar weken verder zijn, is die eerste energie enigszins genormaliseerd maar zien we dat ze in het algemeen rustiger in haar vel zit: meer in balans”. Moeder Olga

Sessie op afstand

Mocht je niet in staat zijn om naar Lochem te komen of woon je ver weg, dan kun je een healing op afstand boeken. Bij Reconnective Healing werkt dit net zo krachtig als een sessie in mijn praktijk. We spreken een tijd af waarop je ongestoord op je bed op of een gemakkelijke stoel plaatsneemt.  De kosten van de sessie maak je dan van te voren over en na afloop bellen we om je ervaring van de healing te bespreken.

Sessie voor een dier

Reconnective Healing is ook bijzonder geschikt voor alle soorten van dieren, ze reageren hier goed op. Vaak is het zichtbaar voor de Practitioner en de eigenaar dat het dier zich ontspant en geniet van de sessie. Wil je de sessie van je dier liever op je eigen locatie laten plaatsvinden? Dat kan in overleg, tegen extra vergoeding van mijn reiskosten. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met mij op.

Boeken van een afspraak kan via mijn online afsprakensysteem.

Op de Gezondheidskrant.nl kun je een artikel lezen dat ik samen met mijn collega Nadia van Raam heb geschreven:
Reconnective Healing richt zich op balans en herstel

Reconnective Healing

Anneke Stuij en Eric Pearl

De oorsprong

Reconnective Healing is begonnen bij dr. Eric Pearl, een succesvolle chiropractor in Los Angeles. Na een serie ongewone gebeurtenissen in 1993 merkte hij dat er bij een aantal van zijn patiënten  wonderbaarlijke genezingen plaats van allerlei ziekten en klachten plaats vonden. Hij geeft nu 45 weken per jaar trainingen over de hele wereld. Ik ben vele jaren lid geweest van het internationale Teaching Team en heb in die tijd veel trainingen over de hele wereld meegemaakt.

Wetenschap

Boek Eric PearlDe resultaten van Reconnective Healing zijn zo bijzonder dat wetenschappers en artsen van over de hele wereld veel onderzoek gedaan hebben en nog steeds doen. Vanuit de wens om de effecten van deze methode te begrijpen. Als je hier meer over wilt weten, kun je lezen in de bestseller van Eric Pearl: “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf”  of het boek “Science confirms Reconnective Healing” van dr. Konstantin Korotkov. Je kunt ook zijn website  bezoeken.

Opmerking: Reconnective Healing®  is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.eam.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!