Over mij

Hulp - Anneke Stuij - Reconnective Healing en the Reconnection - kindKun jij hulp gebruiken in deze fase van je leven? Hulp voor jezelf of hulp voor je kind?

Het is mijn passie om je te helpen.

Ik ben Anneke Stuij, natuurgeneeskundig therapeut. In mijn Praktijk Anneke Stuij werk ik met Reconnective Healing en reflexzonemassage voor meer ontspanning, innerlijke rust en blijdschap bij mijn klanten. Het is een waardevolle aanvulling op medische zorg.

hulpIn mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik geleerd hoe fantastisch je lichaam in elkaar zit. Het “weet” wat het moet doen om weer in balans te komen. Denk maar aan het herstel van een eenvoudige snijwond. Dit zelfgenezende vermogen van je lichaam is mijn uitgangspunt. Ik vind het super om met mijn handen, met Reconnective Healing en massage, mee te werken aan meer ontspanning bij mijn klanten.

Ik heb zelf kinderen en kleinkinderen. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je leven lekker loopt, thuis, op je werk en, voor je kinderen: op school. Ik weet ook dat een gezin runnen topsport is. Je wordt uitgedaagd in tijden van verdriet, zorgen, ziekte en pijn. Ik had zelf het geluk dat een collega mij destijds kon helpen op deze momenten. In mijn praktijk ben ik er op die manier graag voor jou.

Ik heb inmiddels honderden kinderen en volwassenen met mijn kennis en expertise geholpen. Een fijne thuisbasis is een fantastisch geschenk voor de rest van het leven. Dat gun ik jullie!

Download mijn gratis E-book “Meer gezondheid in je gezin” of boek een sessie via mijn online reserveringssysteem.
Neem contact met mij op, ik help graag om jullie weer te laten stralen!

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.eam.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!