Kinderen

Kinderen

SessiesReconnective Healing is geschikt voor kinderen van 0-18 jaar oud. Voor kinderen kan de healing sessie er iets anders uitzien, afhankelijk van hun leeftijd en beweeglijkheid. Kleine kinderen kunnen op schoot zitten bij de ouder of op de grond bij een speelgoeddoos. Je kunt er als ouder altijd bij zijn.

Bij sessies met kinderen gaat het om hun ontspanning, balans en plezier, ”weer lekker in hun vel zitten”. Kinderen reageren door hun vitaliteit vaak snel en flexibel op de sessies. In eerste instantie gaat het om maximaal 3 sessies.

Kinderen van alle leeftijden en met allerlei soorten spanningsklachten zijn welkom in mijn praktijk. Vanuit mijn eerdere achtergrond als fysiotherapeut en natuurgeneeskundig therapeut heb ik inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het werken met kinderen.

Waarom een sessie voor je kind boeken?

Elk kind is welkom, er zijn geen contra-indicaties voor Reconnective Healing.  Je kunt een sessie boeken voor je kind als je de ontwikkeling van je kind wilt ondersteunen. Maar je kunt ook een sessie boeken als je kind klachten heeft. Zie de lijst hieronder.  Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Achter deze link vind je een eerder verschenen artikel van mij over Reconnective Healing bij kinderen:
artikel Reconnective Healing laat kinderen weer stralen

shutterstock_42219718-vert-rij-kinderen-cropVeel voorkomende redenen voor een afspraak bij mij zijn:

 • spanningsklachten, angsten
 • buikpijn zonder duidelijke medische oorzaak
 • huilbaby’s
 • slaapproblemen
 • vermoeidheid
 • rouwverwerking, verdriet
 • overgevoeligheid
 • onzekerheid
 • emotionele blokkades
 • autisme
 • leer- of concentratieproblemen, spanningen op school
 • chronische klachten waar geen medische oorzaak voor gevonden is
 • onbegrepen en chronische lichamelijke klachten die niet voldoende herstellen.

Reacties van kinderen

Ouders van kinderen van 0-18 jaar merken bij hun kind vaak verbetering w.b.:

 • Plezier op school en thuis
 • Zelfvertrouwen
 • De omgang met anderen
 • Energie
 • Concentratie
 • Innerlijke rust
 • Slapen

Hier nog enkele ervaringen:

“Onze zoon van 6 was altijd erg verlegen en bang voor nieuwe dingen of ervaringen. Nu geniet hij meer van wat er gebeurt.” Moeder Vanessa

“Onze zoon Yannick ((12) is gistermiddag aan een welverdiende vakantie begonnen. De inmiddels derde proefwerkweek in de week voor Pasen heeft hij meer relaxed doorstaan en doorlopen dan de twee ervoor en de cijfers die hij tot nu toe terug heeft gekregen vallen hoger uit dan dat hij zelf had verwacht.
Dit wilde ik heel graag even met je delen: nogmaals dank voor je sessie, Anneke!

Moeder Claire

“Na de eerste sessie wisten we niet wat we meemaakten. Fleur (9) zat vol energie en was ontzettend vrolijk. Waar ze eerst veel eerder aangebrand was, kon ze daarna een stuk luchtiger reageren op situaties. Nu we een paar weken verder zijn, is die eerste energie enigszins genormaliseerd maar zien we dat ze in het algemeen rustiger in haar vel zit: meer in balans”. Moeder Olga

“Het lijkt wel of wij na de sessie van Berit (12) een heel ander kind hebben gekregen. Dingen die ze nooit zelf deed en nu wel zijn o.a contact maken met kinderen, zelf kleding uitzoeken, schooltas uit pakken, niet meer in discussie gaan. Ze is heel prettig in de omgang,en voelt zich ook niet meer depressief. Zo zijn er nog veel meer dingen die wij bij haar zien. Berit merkte het zelf meteen, ze was veel socialer en was daar erg verbaasd over.

Ze stond op de wachtlijst voor een logeerhuis omdat het thuis niet meer ging. Ze gaat daar nu wel naar toe. Niet omdat het thuis niet meer gaat, maar ze vind het leuk om te gaan.  Haar leerkrachten merken zeker verschil, normaal hadden ze toch wel een kluif aan haar. Niet luisteren, letten op klasgenoten, moeilijk contact maken, geen concentratie. Nu gaat alles veel soepeler. Haar schoolwerk is ook erg voor uit gegaan, zelfs haar handschrift en vooral haar creatieve kant is veel sterker geworden. Ze vroegen mij dan ook: “Weet je waar het door komt, dat het zo goed gaat?” Want ze zien allemaal dat er iets gebeurd moet zijn. Het is fantastisch voor ons allen.” Moeder Marleen.

“Mijn dochter Guusje (nu 7 jaar) heeft bij haar geboorte een Erbse Parese opgelopen, een verlamming van haar arm. Ik was benieuwd of er verbetering mogelijk zou zijn en maakte een afspraak. Anneke vertelde duidelijk dat het niet zozeer gaat om een specifieke klacht behandelen, maar om balans te brengen. Kortom, we gingen er niet heen om haar verlamming aan te pakken, maar om te zien of er een disbalans zou kunnen worden opgeheven, wat het ook zou zijn.

Guusje ging op de massagetafel liggen en had het idee dat zij een heel uur alert was gebleven, maar in feite was zij binnen 5 minuten ontspannen. Na de sessie was zij diep ontspannen. Een paar dagen na de 1e sessie zei ze verbaasd: “ He, mama, ik pak mijn glas met mijn andere hand (waar de verlamming zat), dat doe ik normaal nooit!”  In de weken erna gebruikte zij haar hand en arm intensiever. Tegelijk viel mij op dat zij meer ontspannen was in haar gedrag, heel lief en zorgzaam naar anderen. Mijn dochter is nu 3 keer geweest en we wachten nu verder af hoe het verloopt. Ik ben heel tevreden met het resultaat tot nu toe”. Moeder Yolanda

——————————————-

Opmerking: Bij Reconnective Healing® zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

 

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.eam.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!