Afspraak boeken

Boeken van een afspraak

Als je een afspraak wilt boeken voor jezelf of voor je kind, dan kun je hieronder 24 uur per dag en 7 dagen per week boeken. Mocht er geen goed tijdstip voor je tussen staan, neem dan even contact met mij op via contactformulier, mail of telefoon. Ik ben flexibel.

Neem voor het boeken van The Reconnection eerst even contact met mij op, omdat de beide sessies binnen enkele dagen moeten plaats vinden.

Je kunt mij ook bellen of mailen voor informatie of voor het boeken van een afspraak.
afspraak - FAGTIk ben aangesloten bij de FAGT, www.fagt.org.
Reconnective Healing en de persoonlijke reconnectie worden niet vergoed in het aanvullende pakket van de zorgverzekeraars. Je krijgt wel een factuur van mij voor jouw en mijn administratie.

logo-quasir-voor-op-website

 

 

Tarieven

Sessie Duur Kosten
Reconnective Healing 60 minuten  75,=
Reconnectie wereldwijd vastgesteld tarief) 2 x 60 minuten 333,=

Kennis maken

Wil je liever eerst kennis maken? Je vertrouwt je gezondheid tenslotte niet zo maar toe aan een ander. Voor de gezondheid van je kind(eren) geldt dat misschien nog meer. Dat begrijp ik. Daarom bied ik je de mogelijkheid om met mij kennis te maken voor je een sessie boekt. Dat doe ik door  presentaties  en introductieavonden te geven en inloopspreekuren aan te bieden.

  • OPraktijk Anneke Stuijp zaterdag 26 mei heb ik een open ochtend van 10.00-12.30 uur. Je kunt zo binnen lopen en onder het genot van een kop koffie of thee je vragen aan mij stellen of een demosessie ervaren.

Het adres van mijn praktijk is Torenmolenlaan 84, 7241 VM Lochem.
De praktijk staat rechts van het woonhuis. Parkeren is gratis.

Ik kijk uit naar je komst.

Privacy Policy

Wil je weten hoe ik omga met jouw persoonsgegevens? Kijk dan hier voor een beschrijving: Privacy Policy

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.eam.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!